Adelie Penguin



Vedecká klasifikácia tučniaka adelieho

Kráľovstvo
Animalia
Kmeň
Chordata
Trieda
Vtáky
objednať
Sphenisciformes
Rodina
Spheniscidae
Rod
Pygoscelis
Vedecké meno
Pygoscelis adeliae

Stav ochrany tučniaka adelieho:

Najmenej obavy

Umiestnenie Adelie Penguin:

Antarktída
Oceán

Zábavný fakt o Adelie Penguin:

Zjedá až 2 kg jedla denne!

Fakty o tučniakovi adelie

Korisť
Krill, Fish, Squid
Meno mladých
Mláďatá
Skupinové správanie
  • Kolónia
Zábavný fakt
Zjedá až 2 kg jedla denne!
Odhadovaná veľkosť populácie
5 miliónov
Najväčšia hrozba
Rýchle topenie ľadu
Najvýraznejšia vlastnosť
Malý biely kruh okolo každého oka
Rozpätie krídel
35 cm - 70 cm (14 palcov - 27,5 palca)
Inkubačná doba
2 mesiace
Age Of Fledgling
90 dní
Biotop
Antarktická zem a oceán
Predátori
Pečať leopardia, čajka Skua, kosatka
Strava
Mäsožravec
Životný štýl
  • Denné
Spoločný názov
Adelie Penguin
Počet druhov
1
Poloha
Pobrežná Antarktída
Priemerná veľkosť spojky
2
Slogan
Zjedá až 2 kg jedla denne!
Skupina
Vták

Fyzické vlastnosti tučniaka adelieho

Typ pleti
Perie
Najvyššia rýchlosť
45 míľ / h
Dĺžka života
10 - 20 rokov
Váha
3 kg - 6 kg (7 libier - 13 libier)
Výška
40 cm - 75 cm (16 palcov - 30 palcov)
Vek sexuálnej zrelosti
2 - 3 roky

Zaujímavé Články